PLC Transit Service arvostaa ympäristöystävällisyyttä. Olemme käyttäneet kaasua dieselin rinnalla kaksi vuotta. Valitsimme Ivecon kuorma-autot, koska ne toimivat puhtaasti kaasulla. Jokaisessa seuraavassa askeleessa ajattelemme kestävää kehitystä ja aiomme tuoda lisää kaasulla käyviä kuorma-autoja yritykseemme. Kaasuautojen hankkiminen on ollut entistä helpompaa. Joulukuusta 2020 lähtien Suomessa on ollut mahdollista saada tukea kaasuautojen hankintaan.

“The Iveco 460 horsepower engine is optimal for our driving tasks – there is enough power“ says Ilja Patruhin, the CEO of PLC Transit Service. “We’ve been running on gas for two years, and this winter we’ve also noticed how reliable gas is in the winter. Basic maintenance has been done, but nothing else has been special. Iveco is a reliable partner, ”

Lainattu artikkeli

Vastaa