UUTISET

Olemme ajaneet 2 miljoonaa kilometriä ekologisella polttoaineella.

18. kesäkuuta 2023

PLC Transit-palvelun ytimessä on halu olla luotettava kumppani liiketoiminnalle sekä on olla osa maailmaa, joka välittää ympäristöstä ja sen tulevaisuudesta – nyt ja huomenna. Yhtiö on sitoutunut minimoimaan planeetalle aiheutuvat vahingot ja hiilijalanjälkensä toiminnassaan.

Yhtiö löysi ratkaisun raskaiden ajoneuvojen päästöjen vähentämiseen merkittävästi korvaamalla dieselpolttoaineen biokaasulla. Koska biokaasu on uusiutuvaa, biokaasun elinkaaren aikaiset kasvihuonekaasupäästöt ovat jopa 90 prosenttia pienemmät kuin fossiilisten polttoaineiden. Se on siis yksi ympäristöystävällisimmistä polttoaineista, joita tällä hetkellä markkinoilla on.

Vuodesta 2019 lähtien PLC Transit -palvelu on käyttänyt kestävää polttoainetta yhteistyössä Gasum-yhtiöiden ja Ivecon kanssa.

PLC valitsi Ivecon autot, koska meille on erityisen tärkeää kuljettaa tavaroita ympäristöystävällisesti. Kuljetusyhtiöllämme on tällä hetkellä 30 BIO-kaasulla kulkevaa kuorma-autoa ja haluamme lisätä tätä määrää. Vuonna 2022 ajoimme yli 2 miljoonaa kilometriä kestävällä polttoaineella vähentäen siten merkittävästi päästöjä ja yrityksemme toiminnasta aiheutuvia vahinkoja. Aiomme jatkossakin suunnitella kaiken toiminnan siten, että ympäristöä saastutettiin mahdollisimman vähän, ja tehokkuutemme ja luotettavuutemme maksimoitiin.

PLC Transit Service saavuttaa korkeimman Bisnoden AAA-luottoluokituksen.

18. toukokuuta 2022

PLC Transit Service kuuluu 2,83 %:n kärkeen kaikista Suomen yrityksistä, eli meillä on keskimääräistä paremmat talouden tunnusluvut ja positiivinen tausta. Luottoriski on minimaalinen.

Olemme tehneet paljon työtä yrityksemme kehittämiseksi. Keskitymme siihen, että tuomme asiakkaille parhaat ja luotettavimmat kumppanuudet. Tämä on merkki menestyksestä, luotettavasta yrityksestä, ja positiivisesta maksukäyttäytymisestä.

Valtion kaasukuorma-autojen hankintatuki tukee kestävää kehitystä – myös PLC Transit Servicellä.

4. helmikuuta 2022

Monet yritykset valitsevat kaasuajoneuvot ympäristön säästämiseksi. Kaasurekat ovat kestäviä, helppokäyttöisiä, ja luotettavia. Valtion kaasukuorma-autojen hankintatuen avulla voimme yhdessä säästää maapalloamme ja vähentää haitallisia päästöjä helpommin.

PLC Transit Servicen toimitusjohtajan Ilja Patruhinin mukaan ’Kaasu on valintamme jakelu- ja runkoliikenteen polttoaineeksi, koska se on vähäpäästöinen, helppokäyttöinen ja tekniikaltaan yksinkertainen. Kaasu on myös luotettava polttoaine raskaan liikenteen kuljetuksiin’.

Tulevaisuudessa pyrimme käyttämään ainoastaan kaasuajoneuvoja. Valtion takaama hankintatuki auttaa yritystämme saavuttamaan tämä tavoite lähitulevaisuudessa, ja olemme jo nyt päässeet pitkälle sen avulla. Tällä hetkellä meillä on käytössä jo 15 kaasukuorma-autoa, ja tänä vuonna tulossa vielä viisi lisää.

’Hankintatuen avulla olemme voineet lisätä kalustoamme, ja olemmekin käyttäneet kaiken hankintatuen, mitä olemme voineet saada. On tärkeää, että kuljetuksissa käytettävä polttoaine on mahdollisimman ympäristöystävällistä, mutta kuljetuspalvelumarkkinat edellyttävät myös kustannustehokkuutta. Kaasukuljetusten kehittämiseen tarvitaan investointeja. Ilman valtion tukea kuljetusalan olisi erittäin vaikeaa saavuttaa asetettuja päästötavoitteita’.

Lainattu artikkeli

PLC Truck Service Aloittaa Toimintansa Keväällä 2022

25 marraskuuta 2021

PLC Truck Service perustaa uuden korjaamon Espooseen. Korjaamo keskittyy yhteen kuorma-automerkkiin, Ivecoon. Nykyisen kiinteistön pohjaratkaisu päivitetään ja siihen lisätään korjaamo ja toimistotila.

Korjaamohenkilöstön rekrytointi on jo käynnissä. Meille on tärkeää, että asentajilla on paras ammattitaito ja osaaminen tuotteisiin. Osaava henkilökunta on kaiken ytimessä, ja henkilöstön koulutukseen ja viihtyvyyteen panostetaan paljon. Jo remontin suunnitteluvaiheessa keskitymme siihen, että uusissa tiloissa on viihtyisää ja turvallista työskennellä.

Lainattu artikkeli

Ekologiset Ajoneuvot PLC Transit Servicellä

25 marraskuuta 2021

PLC Transit Service arvostaa ympäristöystävällisyyttä. Olemme käyttäneet kaasua dieselin rinnalla kaksi vuotta. Valitsimme Ivecon kuorma-autot, koska ne toimivat puhtaasti kaasulla. Jokaisessa seuraavassa askeleessa ajattelemme kestävää kehitystä ja aiomme tuoda lisää kaasulla käyviä kuorma-autoja yritykseemme. Kaasuautojen hankkiminen on ollut entistä helpompaa. Joulukuusta 2020 lähtien Suomessa on ollut mahdollista saada tukea kaasuautojen hankintaan.

”Ivecon 460 hevosvoiman moottori on optimaalinen ajotehtäviimme – tehoa riittää”, sanoo PLC Transit Servicen toimitusjohtaja Ilja Patruhin. ”Olemme käyttäneet kaasua kaksi vuotta, ja tänä talvena olemme myös huomanneet, kuinka luotettava kaasu on talvella. Perushuollot on tehty, mutta muuta ei ole ollut erikoista. Iveco on luotettava kumppani.

Lainattu artikkeli