Read the latest posts and news

PLC Transit Service saavuttaa korkeimman Bisnoden AAA-luottoluokituksen.

18. toukokuuta 2022 PLC Transit Service kuuluu 2,83 %:n kärkeen kaikista Suomen yrityksistä, eli meillä on keskimääräistä paremmat talouden tunnusluvut ja positiivinen tausta. Luottoriski on minimaalinen. Olemme tehneet paljon työtä yrityksemme kehittämiseksi. Keskitymme siihen, että tuomme asiakkaille parhaat ja luotettavimmat kumppanuudet. Tämä on merkki menestyksestä, luotettavasta yrityksestä, ja positiivisesta maksukäyttäytymisestä.

State support for the purchase of gas trucks supports sustainable development - also at PLC Transit Service.

February 4, 2022 Many companies choose gas vehicles to save the environment. Gas trucks are durable, easy to use, and reliable. Together, with the support of state gas truck procurement, we can save our planet and reduce harmful emissions more easily. According to Ilja Patruhin, CEO of PLC Transit Service, “Gas is our choice as a fuel for distribution and trunk traffic because it is low-emission, easy to use and simple in technology. Gas is also a reliable fuel... Continue reading Valtion kaasukuorma-autojen hankintatuki tukee kestävää kehitystä – myös PLC Transit Servicellä.

PLC Truck Service to Start Operations in Spring 2022

25 marraskuuta 2021 PLC Truck Service perustaa uuden korjaamon Espooseen. Korjaamo keskittyy yhteen kuorma-automerkkiin, Ivecoon. Nykyisen kiinteistön pohjaratkaisu päivitetään ja siihen lisätään korjaamo ja toimistotila. Korjaamohenkilöstön rekrytointi on jo käynnissä. Meille on tärkeää, että asentajilla on paras ammattitaito ja osaaminen tuotteisiin. Osaava henkilökunta on kaiken ytimessä, ja henkilöstön koulutukseen ja viihtyvyyteen panostetaan paljon. Jo remontin … Continue reading PLC Truck Service Aloittaa Toimintansa Keväällä 2022

PLC Transit Service

A Reliable Partner For Your Business