4. helmikuuta 2022

Monet yritykset valitsevat kaasuajoneuvot ympäristön säästämiseksi. Kaasurekat ovat kestäviä, helppokäyttöisiä, ja luotettavia. Valtion kaasukuorma-autojen hankintatuen avulla voimme yhdessä säästää maapalloamme ja vähentää haitallisia päästöjä helpommin.

PLC Transit Servicen toimitusjohtajan Ilja Patruhinin mukaan ‘Kaasu on valintamme jakelu- ja runkoliikenteen polttoaineeksi, koska se on vähäpäästöinen, helppokäyttöinen ja tekniikaltaan yksinkertainen. Kaasu on myös luotettava polttoaine raskaan liikenteen kuljetuksiin’.

Tulevaisuudessa pyrimme käyttämään ainoastaan kaasuajoneuvoja. Valtion takaama hankintatuki auttaa yritystämme saavuttamaan tämä tavoite lähitulevaisuudessa, ja olemme jo nyt päässeet pitkälle sen avulla. Tällä hetkellä meillä on käytössä jo 15 kaasukuorma-autoa, ja tänä vuonna tulossa vielä viisi lisää.

‘Hankintatuen avulla olemme voineet lisätä kalustoamme, ja olemmekin käyttäneet kaiken hankintatuen, mitä olemme voineet saada. On tärkeää, että kuljetuksissa käytettävä polttoaine on mahdollisimman ympäristöystävällistä, mutta kuljetuspalvelumarkkinat edellyttävät myös kustannustehokkuutta. Kaasukuljetusten kehittämiseen tarvitaan investointeja. Ilman valtion tukea kuljetusalan olisi erittäin vaikeaa saavuttaa asetettuja päästötavoitteita’.

Lainattu artikkeli

Vastaa